Joost Sijl Logo

035 525 4388
06 5422 1696
info@joostsijl.nl
  • Transport

  • Grondverzet

  • Rioolwerk

  • Gladheidbestrijding

Door onze persoonlijke en doelgerichte aanpak, is Joost Sijl Huizen uitgegroeid tot een bekende naam in Huizen en omstreken. Wij zijn voornamelijk actief op het gebied van transport, grondverzet en rioleringswerkzaamheden. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij voor bijna iedere situatie een passende oplossing vinden. Onze opdrachtgevers bestaan uit particulieren, bedrijven, gemeenten en zorginstellingen. Mocht u een uitdaging voor ons hebben., neem dan vooral contact met ons op!

Transport

Wij verrichten zowel nationaal als internationaal transport. Naast goederen van A naar B te brengen, verhuren wij ook afvalcontainers.
Lees meer

Grondverzet

Bij grondverzet moet u denken aan het omspitten van de tuin, het uitgraven en aanvullen van een aanbouw aan het huis en “baan” maken voor de stratenmaker.
Lees meer

Rioolwerk

Een goed aangelegde riolering is goud waard en lijkt zo vanzelfsprekend. Toch is dit lang niet altijd zo vanzelfsprekend, met verstoppingen en stank tot gevolg.
Lees meer

Gladheidbestrijding

De één vindt het schitterend, de ander gruwelt al bij het idee. De winter, en alles wat het met zich meebrengt. Om ervoor te zorgen dat u “schoon” en veilig overkomt hebben wij verschillende oplossingen.
Lees meer